Märke: Didriksons

Björnen Overall

  • 1 500 kr

Björnen är en klassisk och slitstark vinteroverall i ett vind- och vattentätt material med tejpade sömmar från Didriksons. Mer från Didriksons här!I lager
Dela

Björnen är en klassisk och slitstark vinteroverall i ett vind- och vattentätt material med tejpade sömmar från Didriksons. Björnen har två rymliga fickor framtill samt en mindre på bröstet. Materialet andas bra och har en PFC-fri vattenavvisning, samt synliga reflexer i alla riktningar. Huvan har en fin syntetisk päls runt kanten, den är avtagbar med tryckknappar och kan justeras. Overallen har en dragkedja framtill som är täckt med en skyddande slejf. En hög krage med knäppning skyddar mot alla typer av väder. Ärmsluten har innermuddar, tumhål och en haka som man kan fästa vanten i. Ärmar, benslut och midja kan justeras för extra god passform. Overallen har även snölås och fothällor som är utbytbara. Praktiskt namnlapp på insidan med plats för flertalet namn.

Denna overall har "Extend Size"-funktion. Detta innebär att man kan förlänga benen och ärmarna upp till en storlek genom att sprätta upp de angivna sömmarna. Man får därmed ut ännu lite längre tid med plagget innan barnet växt ut det, utan att behöva köpa nytt! Bra för både miljön och plånboken. 

Fodret är infärgat med solution dye-teknik. Denna teknik sparar vatten, energi och kemikalier vid framtagning. Vattenavvisningen är PFC-fri.

  • Material: 100% Polyamid (fodring 100% polyester, återvunnen)
  • Fleecefodrad insida
  • Vatten och vindtät (vattenavvisningen är PFC-fri)
  • "Extend Size"-funktion 
  • Fodring och päls är båda helt djurfria. 

Är du osäker på storleken? Läs då mer i vår storleksguide.


Rio Overall

1 200 kr