Märke: Didriksons

Waterman Printed Set

  • 850 kr

Waterman är ett regnställ i Galon® från Didriksons. Denna modell finns i tre läckra färger. Hannas i Hamnen erbjuder ett stort utbud av Didriksons.I lager
Dela

Waterman är ett regnställ i Galon® från Didriksons. Denna modell finns i tre läckra färger. Stället är 100% vind och vattentätt. Denna modell har även tjockare Galon® än vanligt för att skydda lite extra mot slitage. Regnjackan har en avtagbar huva med tryckknappar för enkel på och avtagning, samt reflexer på ryggen och vid ärmsluten för att barnet skall synas bra. Jackan stängs med en smidig dragkedja, och ärmsluten går att justera med en tryckknapp för att inte vatten ska ta sig in. Kragen har en fodrad insida av mjuk fleece för extra bekvämlighet. 

Byxorna är av en högre bib-modell som skyddar extra bra mot oönskad väta. De har även justerbara hängslen och tryckknappar på båda sidorna för att man ska kunna anpassa passformen. Bensluten har resår för att hindra vatten från att ta sig in samt reflexdetaljer för att barnet skall synas väl i mörkret. Byxorna har även fothällor som både är justerbara och utbytbara. 

  • Material: Galon® (100% polyuretan / 100% polyester), fleecefodrad krage
  • Vattenpelare: 8,000mm
  • Trikåinsida
  • 100% vind- & vattentät med svetsade sömmar

Är du osäker på storleken? Läs då mer i vår storleksguide.