Märke: Didriksons

Idre Byxor

  • 700 kr

Idre är ett par vadderade överdragsbyxor från Didriksons. Byxorna är helt vind- och vattentäta. Tillverkade i ett material som andas väl.I lager
Dela

Idre är ett par vadderade överdragsbyxor från Didriksons. Byxorna är helt vind- och vattentäta. Tillverkade i ett material som andas väl. Fasta hängslen som är justerbara. Knäppning i midjan för att vara enkla att ta på och av. Bekväm passform i regular fit med hög midja. Reflex både fram och bak för att synas bra även när det mörknat. Extra rörlighet i knäna. Bensluten har snölås och är justerbara. Fothällor i silikon som är utbytbara. Vadderingen är tillverkad i återvunnen polyesterfiber, ett material som isolerar värmen väl och håller barnet varmt, samt ger lite extra volym. 

Dessa byxor har "Extend Size"-funktion. Detta innebär att man kan förlänga benen upp till en storlek genom att sprätta upp de angivna sömmarna. Man får därmed ut ännu lite längre tid med plagget innan barnet växt ut det, utan att behöva köpa nytt! Bra för både miljön och plånboken. Byxorna är färgade med solution dye-teknik, vilket sparar på kemikalier, vatten och energi vid tillverkning. 

  • Material: 100% Polyamid / Polyester
  • Vatten och vindtät (vattenavvisningen är PFC-fri)
  • Varma och bekväma
  • "Extend Size"-funktion 

Är du osäker på storleken? Läs då mer i vår storleksguide.