Märke: Didriksons

Slaskeman Set

  • 650 kr

Slaskeman är ett färgglatt tvådelat regnställ från Didriksons. Svetsade sömmar och en utsida av Galon®. Vi erbjuder ett stort utbud av barnkläder från DidriksonI lager
Dela

Slaskeman är ett färgglatt tvådelat regnställ från Didriksons. Svetsade sömmar och en utsida av Galon® gör att plagget är helt vattentätt. Stället är tillverkat i ett stretchigt material för ökad komfort, och är skuren i regular fit. Både ärm- och benslut är förstärkta med resår. Insidan är klädd i trikå som är mjuk mot kroppen. Stället har reflexer som är synliga från alla vinklar. 

Jackan har en hög krage som är klädd med fleece för att vara extra bekväm. Huvan är avtagbar och har elastiska sidor för ultimat passform. Jackan stängs genom tryckknappar, och är därför lätt att ta av och på. Baksidan av jackan är något längre än framsidan. 

Regnbyxorna är av bib-modell vilket skyddar mot väta upp över bröst och rygg. Tryckknappar på sidorna och justerbara hängslen gör att byxorna kan anpassas för barn som växer. Fothällorna är både justerbara och utbytbara. 

  • Material: Galon® (100% polyuretan / 100% polyester), insidan är klädd i trikå
  • Vattenpelare: 8,000mm

Är du osäker på storleken? Läs då mer i vår storleksguide.