Märke: Pelle P

W Arolla Jacket

  • 2 500 kr

Arolla är en härlig förstärkningsjacka från Pelle P, noggrant utformad för den aktiva livsstilsentusiasten. Sportig design som passar för om passar för daglig aI lager
Dela

Arolla är en härlig förstärkningsjacka från Pelle P, noggrant utformad för den aktiva livsstilsentusiasten. Tillverkad med stretchmaterial som säkerställer den maximala komfort och obehindrad rörelse. Dess vind- och vattenavvisande skal, tillsammans med premiumisoleringen Sorona® Aura i kviltade fack, garanterar optimal värme under utomhusaktiviteter året runt. Jackan har en bekväm hög krage, vilket gör den perfekt för att bäras under en skaljacka vid skidåkning eller segling. Alternativt fungerar den som en fristående ytterjacka för kyliga dagar på golfbanan. De mjuka elastiska muddarna och nederkanten säkerställer värmebevaring, medan reflextryck på bröstet och bak på nacken förbättrar synligheten i svagt ljus.

Utöver dess prestandaegenskaper har denna jacka en elegant, sportig design som passar för daglig användning. Praktiska inner- och bröstfickor, tillsammans med två framfickor med dragkedja, ger gott om förvaringsutrymme för värdesaker. 

  • Material: 92% Polyester, 8% Elastan

Är du osäker på storleken? Läs då mer i vår storleksguide.


Fiona Jacka

1 349 kr

Sauzon Jacka

1 399 kr

Bigi Jacka

1 299 kr

Yaneg Jacka

1 149 kr